Jan 28, 2020, 07:29 pm

Juneberry's Jungle

Started by Juneberry, Jul 08, 2019, 02:46 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Juneberry

Site Name: Juneberry's Jungle
Site Link: juneberry.meowsepad.org
Site Description: A forum for anyone who creates, whether it be writing, visual arts or otherwise.

Kyng

Sadly, this doesn't seem to work for me. I get HTTPS errors, and then I just get taken to the main Meowsepad.org :( .

I hope you can sort this out, though, because I'd like to see this site!

Juneberry

Quote from: Kyng on Jul 11, 2019, 11:20 amSadly, this doesn't seem to work for me. I get HTTPS errors, and then I just get taken to the main Meowsepad.org :( .

I hope you can sort this out, though, because I'd like to see this site!

That's quite odd. I know myself and a member or two can get on and post just fine. I'll have to talk with my kind host about it. Have you tried making it http:// instead of https://?

Junker

Same error as Kyng's here :(
~~Remember when we used to write thought-provoking things in here?~~

Juneberry

Jul 12, 2019, 04:16 am #4 Last Edit: Jul 12, 2019, 04:52 am by Juneberry
I've contacted my host (AKA Meowsey) for the moment, but please try the http:// trick I mentioned while we wait for a reply. Just for the heck of it.

EDIT: Meowsey turned on https compatibility which apparently wasn't set up. Please try again?

Kyng

Thanks, it's working now :) !

Unfortunately, I'm having new problems now. I created an account, and whenever I try to log in with it, I'm getting "Invalid Password" errors. I guess it's possible that I made a typo when I was signing up. However, when I try to use the "Forgot password" link, I'm not receiving the email :( !

So, could you please re-set my password, and PM me on here with the new one?

Juneberry

Quote from: Kyng on Jul 13, 2019, 07:46 amThanks, it's working now :) !

Unfortunately, I'm having new problems now. I created an account, and whenever I try to log in with it, I'm getting "Invalid Password" errors. I guess it's possible that I made a typo when I was signing up. However, when I try to use the "Forgot password" link, I'm not receiving the email :( !

So, could you please re-set my password, and PM me on here with the new one?
Please check your inbox~ :3

weboogle